A változtatások bejelentésének kérése
A változtatások bejelentésének kérése
Sziasztok.
Azért nyitottam ezt a topikot, hogy hátha sikerül elérnünk vele az játék adminisztrátorát, a fejlesztések, frissitések és változtatások pontos tájékoztatásával kapcsolatosan. Ne csak olvassátok, hanem egy egyetértő hozzászólással járuljatok hozzá, hogy esetlegesen eredményt érjünk el. Ez az ügy az összes játékost érinti.
Várom az aláirásokat a peticiónkhoz:)
Jó játékot és legyen szép napotok.
Azért nyitottam ezt a topikot, hogy hátha sikerül elérnünk vele az játék adminisztrátorát, a fejlesztések, frissitések és változtatások pontos tájékoztatásával kapcsolatosan. Ne csak olvassátok, hanem egy egyetértő hozzászólással járuljatok hozzá, hogy esetlegesen eredményt érjünk el. Ez az ügy az összes játékost érinti.
Várom az aláirásokat a peticiónkhoz:)
Jó játékot és legyen szép napotok.
Re: A változtatások bejelentésének kérése
Csatlakozom.
Teljes mértékben egyetértek!
Én is egyetértek, jó lenne tudni mikor mit frissítenek / fejlesztenek!!
Jöjjön értesítés a változtatásokról, ha lehet, akkor már előre!
Szerintem is.
Ámen
Ámen
Egyetértek. Remélem előbb-utóbb sikerül elérni, hogy nem csak utólag (sokszor csak a saját bőrünkön megtapasztalva) tudunk majd a változásokról.
Véleményem szerint is fontos a MEGFELELŐ IDŐBEN, ELŐRE jelzett értesítés a változtatásokról!!!!

-
- Újonc
Csatlakozom a petícióhoz.
Nem támadok aktív profilt!
Egyenlőre!!!
Egyenlőre!!!
Csatlakozom!!!
Én is csatlakozom. 

Ámen!
Hát az ember pénzéért már csinálhatnak is valamit!
Hát az ember pénzéért már csinálhatnak is valamit!
Én is csatlakozom a petícióhoz! Szerintem mindannyiunk közös érdeke, hogy időben értesüljünk a változásokról. Nem hiszem, hogy olyan sok plusz időt venne el egy e-mail küldése a játékosoknak.
SzaBY
SzaBY
Egyetértek vele!
egyetértek 
mindenkinek jó játékot

mindenkinek jó játékot

Ez tényleg jó ötlet 

- magyarsaman
- Újonc
Én támogatom, nagyon jó a felvetés, minden kis információ (főleg, ha pontos) fontos lehet. Kicsit tényleg fura, hogy sok mindet úgy kell kitalálni. Tegyük hozzá, sokszor nem is logikus ami a játékban történik / történhet !
Támogatom és várom a fejleményeket !
Üdv: magyarsaman
Támogatom és várom a fejleményeket !
Üdv: magyarsaman
Egyetértek a kezdeményezéssel!
Támogatom! Ha lehet akkor örülnénk neki, ha előre leírnák a változtatásokat és azok időpontját, de már az is nagy haladás lenne ha a változás bevezetésekor kiküldenének egy értesítőt egyből.
Egyetértek veled.
Teljes mértékben egyetértek !
A tegnapi frissítés után 8 királyságban találtam 2 db vegyes rormot.
Azért az ilyen változásokat nem ártana legalább utólag megsúgni !
A tegnapi frissítés után 8 királyságban találtam 2 db vegyes rormot.
Azért az ilyen változásokat nem ártana legalább utólag megsúgni !
Csatlakozom! 

Egyetértek!!!
Okos kezdeményezés,részemről támogatom!További csodaszép napot Mindenkinek! 

Csak támogathatom.
-
- Újonc
Csatlakozom az előttem szólokhoz
Egyetértek, ha lehet előre jöjjön, és kérjétek ki a játékosok véleményét.
Sok jó játék vesztette már el ilyesmi miatt a népszerűségét.
Aki itt játszik, az nem egykét óra szórakozásért játszik, hanem mint életstílust, úgy játsza.
Sok jó játék vesztette már el ilyesmi miatt a népszerűségét.
Aki itt játszik, az nem egykét óra szórakozásért játszik, hanem mint életstílust, úgy játsza.
egyettértek!!
Egyetértek, és támogatom a kérést !!!!!!!!!!!
Úgy legyen !
Úgy legyen !
Egyetértek
egyetértek
+1
De nem csodálkoznék, ha nem lesz belőle semmi.
viewtopic.php?f=0&t=304&p=2666#p2666
Aminek az lehet az alapja másik játékból kiindulva, hogy ha előre bejelentik és valami miatt elmarad és általában elmarad, akkor meg azért lázad a nép, hogy ígérték a frissítést és nincs sehol.
A tegnapi frissítésről meg szerintem annyit írnának, hogy pár bug javítva, nem hinném, hogy felsorolnák, hogy ismét 102 hibát kellett javítani.
De nem csodálkoznék, ha nem lesz belőle semmi.
viewtopic.php?f=0&t=304&p=2666#p2666
Aminek az lehet az alapja másik játékból kiindulva, hogy ha előre bejelentik és valami miatt elmarad és általában elmarad, akkor meg azért lázad a nép, hogy ígérték a frissítést és nincs sehol.
A tegnapi frissítésről meg szerintem annyit írnának, hogy pár bug javítva, nem hinném, hogy felsorolnák, hogy ismét 102 hibát kellett javítani.
Egyetértek és támogatom!
Én is csak csatlakozni tudok hozzá!:)
- AntalAndork
- Újonc
Csatlakozom az előttem szólokhoz
Egyetértek!!
Aláírom. Szeretnénk tudni mit változtatnak, ha már fizetünk a játékért.
egyetértek
Sziasztok !
Egyetértek !
További - sok FI-s ,nagy romokban gazdag - játékot mindenkinek !
Timi8
Egyetértek !
További - sok FI-s ,nagy romokban gazdag - játékot mindenkinek !
Timi8
egyetértek!
én is egyet értek.
én is aláírom 

ÉN is támogatom
-
- Újonc
Egyetertek
NefilimElf
NefilimElf
-
- Újonc
egyetértek! 

Nem !!!
A javaslat jó !!!
De inkább egészítsük ki teljesre a petíciót !
Azonnali hatájal minden indoklás nélkül a játék tulajdoni jogát és minden nemű irányitását kérjük átruházni Flower nevű játékosra és ez által redbaron nevű játékosra is mivel egy és ugyanaz a személyről van szó !
Továbbá azonnal minden játékos felhasználói nevét és jelszavát átadni számara mivel ezt szereti a legjobban !!!
Indoklás :
Mivel munkanélküli és így akár napi 20 órát is tud gépnél lenni, sokkal jobban tudná a szervert irányítani és a hatalmat egyszerűbben át tudná venni !!
útó irat :
Véleménye szerint a jelenlegi vezetés mit képzel magáról hogy az ö kis világát próbálja irányítani és egyáltalán beleszólni a szerver dolgaiba.......ez felháborító !!!
Hisz ö már rég itt van és már mindent meg tehet büntetés nélkül, amit már számtalanszor tapasztalhatott a szerver játékos közössége
nehogy már neki mondja meg mit tegyen a játék tulajdonosa.......ez felháborító már nagyon számára !!!
A javaslat jó !!!
Azonnali hatájal minden indoklás nélkül a játék tulajdoni jogát és minden nemű irányitását kérjük átruházni Flower nevű játékosra és ez által redbaron nevű játékosra is mivel egy és ugyanaz a személyről van szó !
Továbbá azonnal minden játékos felhasználói nevét és jelszavát átadni számara mivel ezt szereti a legjobban !!!
Indoklás :
Mivel munkanélküli és így akár napi 20 órát is tud gépnél lenni, sokkal jobban tudná a szervert irányítani és a hatalmat egyszerűbben át tudná venni !!
útó irat :
Véleménye szerint a jelenlegi vezetés mit képzel magáról hogy az ö kis világát próbálja irányítani és egyáltalán beleszólni a szerver dolgaiba.......ez felháborító !!!
Hisz ö már rég itt van és már mindent meg tehet büntetés nélkül, amit már számtalanszor tapasztalhatott a szerver játékos közössége
nehogy már neki mondja meg mit tegyen a játék tulajdonosa.......ez felháborító már nagyon számára !!!

-
- Újonc
jó ötlet, támogatom
egyetértek
egyetértek !
Tényleg jó lenne megkapni a megfelelő tájékoztatást.
Támogatom a petíciót!
Támogatom a petíciót!
Egyetértek!
Egyetértek
kedves meloo (bartiszmeloo írta:Nem !!!
A javaslat jó !!!
Indoklás :
útó irat :

ott rontottad el kedves bartisz hogy meloo soha nem bírt 1 mondatott se leírni ! , itt meg elég szépen le lett írva ! nem ártana elgondolkoznod ezen hogy kit és mivel dobálod.. (amíg saját házadnál nem tisztázod magad

Na akkor itt az alkalom hogy meloo -t ellenőrzés alá vegyékmehi írta:kedves meloo (bartiszmeloo írta:Nem !!!
A javaslat jó !!!
Indoklás :
útó irat :
nehogy már neki mondja meg mit tegyen a játék tulajdonosa.......ez felháborító már nagyon számára !!!)
ott rontottad el kedves bartisz hogy meloo soha nem bírt 1 mondatott se leírni ! , itt meg elég szépen le lett írva ! nem ártana elgondolkoznod ezen hogy kit és mivel dobálod.. (amíg saját házadnál nem tisztázod magad), lehet személyiségi zavarod van hogy több embernek adod ki magad és ahogy elnézzük elég nagy a gond hogy saját magadnak is hazudsz (nem én nem vagyok meloo , nem nem nem ,hanem én vagyok BATMAN!!!!
)

Kedves Admin legyen szíves meloo-nevü játékost ellenörzés alá venni !!!
Indok :
Minden ******** -ék azt kiabálja rá hogy csal !!!
Ellenőrizék le hogy ugyan azon az IP. címen van-e még amivel regisztrált egy évvel ezelőtt !!!
És hogy van -e másik karaktere ezen a szerveren !!!
Kérem az ellenőrzés után nyíltan kitenni a fórum-ra mindenki szeme elé az EREDMÉNYT !

Köszönöm előre is !!!
Szegény meloo-t a sok analfabéta ezzel zaklatja hónapok óta

Teljesen egyetértek, valójában nincs is miről beszélni, hiszen ez lenne a normális dolog és az egyértelmű és elvárható működés. Kommunikációs alapelv ugyanis, hogy: "Aki előre közöl (ti. valamit) az tájékoztat, aki utólag (ti. közöl valamit) az magyarázkodik!"
Igen ez mindenki közös érdeke. Csatlakozom.
-
- Újonc
Egyet értek! Jó lenne! Alap!
Egyetértek!
-
- Újonc
Egyetértek!
Egyetértek én is!
Egyetértek.
egyetertek 

Szerintem is.
Támogatom a javaslatot!
Üdv,
Vihar
Üdv,
Vihar
Egyet értek én is!
melooval teljesen egyetértek, annyi kis kiegészítőt azonban tennék hozzá, hogy nem ártana egy kissé lebiggyeszteni a topon levők ajkát, mivel a friss 5 csillagosok teljesen ki vannak téve kényük kedvének és valóban pofátlanság számba megy amit megengednek maguknak. A megoldás egyszerű: Ha van 6 és hetes rom, legyen 6 és hét csillagos rang is, had üssék már egymást a "nagyok", mert mi azért regisztráltunk be ebbe a játékba, mert játszani szeretnénk. Amíg ez nem történik meg nem vagyok hajlandó több pénzt áldozni rá, inkább odaadom egy hajléktalannak ha kidobni valóm akad! Ez így ahogy jelen pillanatban áll, egy nagy kaki.
Részemről OK! 

Csatlakozom
KöszönömRozsa58 írta:melooval teljesen egyetértek, annyi kis kiegészítőt azonban tennék hozzá, hogy nem ártana egy kissé lebiggyeszteni a topon levők ajkát, mivel a friss 5 csillagosok teljesen ki vannak téve kényük kedvének és valóban pofátlanság számba megy amit megengednek maguknak. A megoldás egyszerű: Ha van 6 és hetes rom, legyen 6 és hét csillagos rang is, had üssék már egymást a "nagyok", mert mi azért regisztráltunk be ebbe a játékba, mert játszani szeretnénk. Amíg ez nem történik meg nem vagyok hajlandó több pénzt áldozni rá, inkább odaadom egy hajléktalannak ha kidobni valóm akad! Ez így ahogy jelen pillanatban áll, egy nagy kaki.

Jó lenne ha ezt a tényt észre vennék az oldal szerkesztői is és persze a tulajdonos is

hisz nem igen azért hozták létre ezt a játékot hogy csak bizonyos egyesek érezzék jól magukat.....hanem mindenki aki kikapcsolódni szeretne néha egy kicsit....
Hihetetlen hogy már menyi játékos abba hagyta a játékot.....néhány semmire való munkanélküli miatt

Vívja meg mindenki a maga csatáját.......ne esélytelen játékosokkal emberkedjenek .....

-
- Újonc
Egyetértek.
ez 1 nagy butaság !:) mivel ha több RANG lesz mint 5 csillag , akkor még az 5 csillagos elég erős bír lenni hogy 6 csillagost vagy netalántán 7 csillagosnak bírjon ártani ! de ez által a nagyobb csillagos emberke nem bírja viszonyozni a támadást !Rozsa58 írta:melooval teljesen egyetértek, annyi kis kiegészítőt azonban tennék hozzá, hogy nem ártana egy kissé lebiggyeszteni a topon levők ajkát, mivel a friss 5 csillagosok teljesen ki vannak téve kényük kedvének és valóban pofátlanság számba megy amit megengednek maguknak. A megoldás egyszerű: Ha van 6 és hetes rom, legyen 6 és hét csillagos rang is, had üssék már egymást a "nagyok", mert mi azért regisztráltunk be ebbe a játékba, mert játszani szeretnénk. Amíg ez nem történik meg nem vagyok hajlandó több pénzt áldozni rá, inkább odaadom egy hajléktalannak ha kidobni valóm akad! Ez így ahogy jelen pillanatban áll, egy nagy kaki.

Egyetértek!
Persze hogy butaság nekedmehi írta:ez 1 nagy butaság !:) mivel ha több RANG lesz mint 5 csillag , akkor még az 5 csillagos elég erős bír lenni hogy 6 csillagost vagy netalántán 7 csillagosnak bírjon ártani ! de ez által a nagyobb csillagos emberke nem bírja viszonyozni a támadást !Rozsa58 írta:melooval teljesen egyetértek, annyi kis kiegészítőt azonban tennék hozzá, hogy nem ártana egy kissé lebiggyeszteni a topon levők ajkát, mivel a friss 5 csillagosok teljesen ki vannak téve kényük kedvének és valóban pofátlanság számba megy amit megengednek maguknak. A megoldás egyszerű: Ha van 6 és hetes rom, legyen 6 és hét csillagos rang is, had üssék már egymást a "nagyok", mert mi azért regisztráltunk be ebbe a játékba, mert játszani szeretnénk. Amíg ez nem történik meg nem vagyok hajlandó több pénzt áldozni rá, inkább odaadom egy hajléktalannak ha kidobni valóm akad! Ez így ahogy jelen pillanatban áll, egy nagy kaki.

akkor ugye mivel nőne a hősöd tapasztalata ?
hisz hozzád való játékost még kémkedni se mered nem hogy támadni.......
szánalmas....

.
- Csatolmányok
-
- muchaco.jpg (151.85 KiB) 274160 alkalommal megtekintve

Először is csatlakozom, és egyetértek azzal hogy ideje lenne értesíteni is minket a változásokról!mehi írta:kedves meloo (bartiszmeloo írta:Nem !!!
A javaslat jó !!!
Indoklás :
útó irat :
nehogy már neki mondja meg mit tegyen a játék tulajdonosa.......ez felháborító már nagyon számára !!!)
ott rontottad el kedves bartisz hogy meloo soha nem bírt 1 mondatott se leírni ! , itt meg elég szépen le lett írva ! nem ártana elgondolkoznod ezen hogy kit és mivel dobálod.. (amíg saját házadnál nem tisztázod magad), lehet személyiségi zavarod van hogy több embernek adod ki magad és ahogy elnézzük elég nagy a gond hogy saját magadnak is hazudsz (nem én nem vagyok meloo , nem nem nem ,hanem én vagyok BATMAN!!!!
)
Kedves suta mehi!
Helyesírásból te is karó lehetsz ezek szerint, mivel meloo amint olvastam, elég sok hibát vétett amit te nem vettél észre, csak reflexből a hatály az mint látod ő pontossal írta.
2. dolog, amikor épp masszíroznak, és 13 órától mostanáig nem voltam gépnél, érdekesen írtam volna bármit is, emellett asszem közel 300 kilométer választ el bennünket egymástól (ciki) és tudtommal még klónozni nem klónoztak.
Kérlek jelents be, csekkoljanak le, hátha valakit hozzám tudtok kötni. Továbbra is ti vagyotk azok akik egymáshoz belépkedtek, de ezt asszem nem ebben a topicban kéne fejtegetni.... De úgy látom meloo és te se fogtátok fel a topic lényegét.
B
-
- Újonc
Szintén támogatom a kezdeményezést!
Oh nem is olyan rossz eredmény másfél év pályafutás után egyszer egy ilyen..... hisz több már nem igen van.....xdmehi írta:.
feltehetnéd azokat is amiket a kis játékosok ellen inditottál

ja hogy ehez kicsi a fórum kapacitása ....... hát igen el is hiszem

Elég ha annyit leírsz szám szerint hogy hány kicsi játékost tettél már tönkre !!!
vajon abból a szám-bol kiderülne hogy kinek is van igaza ??
valószinü hogy igen........

Vagyok én is!
Jó lenne végre tudni, mikor mi történik... És hogy miért is csinálják azt a kedves Adminok amit és amikor...?! 

Csatlakozom.
Egyetértek!
A játékosokat értesíteni kell(ene) az őket érintő változásokról.... ennél olcsóbb játéknál is megtesznek legalább ennyit a játékosok tájékoztatásáért...
A játékosokat értesíteni kell(ene) az őket érintő változásokról.... ennél olcsóbb játéknál is megtesznek legalább ennyit a játékosok tájékoztatásáért...
Egyetértek!
egyetértek
Egyetértek, minden változás ami minket játékosokat érint, arról jó lenne tudni.
8 kis játékos ha muc 1-szer számoljuk akkor 5 nagy (mivel nagyobbak voltak mint én és idő múlásával én is nagy játékos lettem így folyamatosan nagyobb falatok jöttek .... )meloo írta:Oh nem is olyan rossz eredmény másfél év pályafutás után egyszer egy ilyen..... hisz több már nem igen van.....xdmehi írta:.
feltehetnéd azokat is amiket a kis játékosok ellen inditottál)
ja hogy ehez kicsi a fórum kapacitása ....... hát igen el is hiszem
Elég ha annyit leírsz szám szerint hogy hány kicsi játékost tettél már tönkre !!!
vajon abból a szám-bol kiderülne hogy kinek is van igaza ??
valószinü hogy igen........

de ez részemről le van zárva ha akarsz még szenvedni erről a témáról csinálj új témát

Féltékeny ?
Ugye most szívatni akarsz ezzel a szöveggel ?
Majd küldök már neked pár jelentést ami még megvan
de igazad is van, nem erről szól ez a topik.......téma lezárva
Ugye most szívatni akarsz ezzel a szöveggel ?
Majd küldök már neked pár jelentést ami még megvan

de igazad is van, nem erről szól ez a topik.......téma lezárva

Támogatom az ötletet!
Egyetértek, mindenki csak felbosszantja magát, aztán még rajtam vezetik le. Adják meg a népnek, amit akar!
Támogatom!

Egyetértek!
Én is javaslom. 

Egyetértek!